tisdag 17 maj 2011

En sommarpresent?

På måndag kommer Erikshjälpen och hämtar mitt ubersnygga skrivbord, och även en i stort sett helt ny TV-bänk som jag bara skänker bort. Dessutom har jag slitit som ett djur hela terminen, och på måndag flyttar jag och Jakob som sagt ihop. Vi har letat lite gardiner, plädar och sånt som ligger i en lagom prisklass men som ändå kommer göra lägenheten till vår och även snygg. Så hittar jag detta söta förkläde. Med en elegant volang och i en lagom färg .. Åh, jag vill ha. För 200 pix. Kanske? Jag borde ju få unna mig någonting med tanke på att jag inte shoppat kläder sedan i februari, och då var det en kavaj och ett par jeans. Jag kan riktigt se mig själv mysa omkring i det när jag pysslar i hemmet. Och inte för att jag är någon kvinnlig stereotyp utan för att jag faktiskt älskar att baka, laga mat och tända massa ljus. Jag är en bullmamma utan barn. Jag är väl värd en liten present? Va?

2 kommentarer:

  1. Jag tycker absolut du är värden en present så köp köp köp!! :D Vill ni att jag ska göra ett litet reportage om billuffa så gör jag självklart det, det hade varit superkul! :) PUSS!

    SvaraRadera
  2. Det hade varit kul att göra ett reportage om er för då blir det på riktigt. Jag ska tänka lite på hur man skulle kunna göra det så hör jag av mig imorgon! :D Puss

    SvaraRadera